De top 5 meest verkochte thuis fitness producten

De top 5 meest verkochte thuis fitness producten

Nu zoveel mensen thuis werken en niet meer naar de sportschool gaan zoals we voorheen deden, moet men de sportschool in huis brengen om fit te blijven. Voorheen gebruikte we de fiets naar werk, de sportschool, of een stadswandeling als onze dagelijkse beweging, maar helaas is dat nu voor velen geen optie meer. We moeten dus in deze tijd steeds creatiever worden om fit te blijven. Veel Nederlanders hebben thuis de ruimte om te kunnen sporten, in de tuin of zoals ik op zolder. Je denkt wellicht dat een eigen fitnessruimte iets onbereikbaars is. Toch kun je met enkele simpele objecten veel verschillende oefeningen thuis doen. Zo kun je gemakkelijk, zonder veel geld uit te geven, je eigen ‘’home-gym’’ samenstellen.

Wij bij Sportbay.nl helpen je graag op weg met de lijst van de 10 meest verkochte fitnessmaterialen voor thuis. Het is een lijst met een variëteit aan items, van heel duur tot goedkoop. Met vrijwel alle items kun je een full-body workout doen!

Weerstandsbanden
De weerstandsbanden en fitness tubes worden bij vele onderschat. Erg zonde eigenlijk, de weerstandsbanden zijn namelijk ideaal voor een goede training. De resistance bands zijn voor elke spiergroep te gebruiken waardoor je er makkelijk een full-body workout mee kunt doen. De weerstandsbanden zijn ruimtebesparend, draagbaar en geschikt voor elk fitness niveau. De weerstandsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende weerstanden en sets. Hoeveel weerstand je krijgt, wordt bepaald door de stijfheid van de band en hoe ver hij is uitgerekt.

Dumbbells
In de meeste sportscholen heb je een ruim aanbod over barbells, dumbbells, een powerrack en apparaten. Echter heb je, om kracht, conditie en een goed uiterlijk te krijgen al genoeg aan een set dumbbells. Onderschat niet wat hoeveel progressie je kunt maken met alleen een set dumbbells. Er zijn verschillende soorten dumbbells verkrijgbaar, zo zijn er verstelbare dumbbells maar ook vaste dumbbells.

Halterbank
Een halterbank, ook wel bench genoemd is een onmisbaar trainingsmiddel voor elke fitness liefhebber. De halterbank geeft je de mogelijkheid om liggende en zittende oefeningen te doen. Zo kun je met de halterbank makkelijk je borst, schouders, rug en armen trainen. Een trainingsbank vergroot je trainingsmogelijkheden en is dus zeker een goede toevoeging aan je thuisgym. De halterbakjes zijn in verschillende varianten verkrijgbaar. Zo zijn het vaste- en verstelbare halterbanken. De vaste halterbanken zijn vaak goedkoper, echter kun je met een vaste halterbank veel minder oefeningen doen. Bekijk welke oefeningen je kunt doen met alleen een set dumbbells en een halterbank.

Krachtstations
Met een krachtstation heb je met één machine een complete gym in huis. Een krachtstation is een groot apparaat waarmee je het hele lichaam kunt trainen. Zo kun je met de meeste krachtstations bijvoorbeeld de volgende oefeningen doen: Leg raises, chest press, bicep curl en de lat pulldown. Er zijn veel verschillende soorten krachtstations te koop, het is daardoor voor velen moeilijk om een keuze te maken. Wil je een krachtstation kopen? Bedenk dan een budget, bekijk wat je met het krachtstation kan doen en wat er wordt meegeleverd. Advies nodig? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.


Kettlebells
The ball of strength, ook wel de kettlebell genoemd is één van de populairste sportproducten allertijden. Als je voor het eerst naar de kettlebell kijkt, dan zou je niet denken dat dit simpele stuk ijzer perfect is voor een full-body workout. De kracht zit hem echt in de eenvoud. Met de kettlebell kun je verschillende oefeningen doen die je kracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen trainen. Wanneer je een kettlebell gaat kopen, dan is het kiezen van de kettlebell met het juiste gewicht heel belangrijk! Met een te lichte kettlebell haal je niet het maximale uit je training en met een te zware kettlebell kun je jezelf blesseren. Het beste is om gebruik te maken van kettlebells, zo kun je het gewicht aanpassen aan de oefeningen.

 

Relevante informatie

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Ben je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zakeBen je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zake...

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60