Wegens vakantie is de levertijd verlengd. Vanwege deze vertraging bieden wij u 11% korting aan op alles met code: JUN11

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig online winkelen is essentieel voor Sportbay. Daarom is onze belangrijkste taak ervoor te zorgen dat jouw online belevenis bij ons veilig en goed zal verlopen.

VEILIG WINKELEN GEGARANDEERD: Jouw transactie zullen bij ons 100% veilig zijn. Onze secure server software (SSL) is de industrie standaard als het om beveiligde en versleutelde transacties gaat. Dit betekent dat niemand ooit toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke gegevens en dat je zich dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je betaling.

Bij het maken van betalingen op onze website maken we gebruik van vertrouwde betaling methodes zoals iDeal en Paypal. Deze methodes zijn hoog beveiligde systemen die een 100% veilige transactie garanderen. We slaan jouw transactie informatie niet op; we sturen je door naar onze partner site, waar de betaling verder gaat in een beveiligde omgeving.

Daarnaast, kun je ook betalen met uw Visa of Mastercard, via een bankoverschrijvingBancontact of Giropay. Wil je pas betalen na ontvangst? Kies dan voor achteraf betalen met Klarna en betaal het bedrag binnen 14 dagen na levering.

HOE WERKT HET?

Het is nog nooit zo simpel geweest!

 

iDeal is het systeem dat je direct door linkt naar jouw online internet bankieren. Dit systeem zorgt ervoor dat je altijd online kunt kopen op een veilige, bekende en makkelijke manier. iDeal is gemakkelijk in gebruik en vergt maar een aantal kleine stappen (aan de kant van de consument):

 • Om te betalen, klik je op het iDeal betaling icoon;
 • Nadat je debestelling hebt gecontroleerd klik je op “PAY SECURELY NOW”.
 • Selecteer jouw bank uit de lijst. Nu wordt internet bankieren geopend waar je al bekend mee bent. Nu moet je de voor je ingevulde betaling instructie accepteren;
 • Het te betalen bedrag zal van jouw rekening afgeschreven worden en naar ons overgemaakt zodra de betaling geaccepteerd is – er is geen krediet risico;
 •  Een aantal seconden nadat je de betaling heeft geaccepteerd, komt de notificatie van succesvol betalen bij ons binnen. We weten dan dus al dat de betaling onderweg is en kunnen we je bestelling al inpakken en opsturen!

 

Paypal is een andere manier om te betalen. Ook dit systeem biedt een veilige, makkelijk en snelle manier om je online bestellingen te betalen. Paypal rekent 3.4% op elke bestelling die gemaakt wordt. Paypal op SPORTBAY gebruiken is gratis voor de consument, wij dekken deze kosten voor je. Je kunt Visa, MasterCard, Discover en American Express gebruiken via Paypal. Als je betaalt met Paypal, blijft je transactie informatie onzichtbaar voor kooplui.

Winkelen met Paypal is snel en gemakkelijk. Als je klaar bent met winkelen en je wilt de producten afrekenen selecteer je aypal als betaling systeem. Je logt in met je Paypal account, controleer je betaling en verzending gegevens, bevestig je bestelling en je bent klaar. Je zal terug geleid worden naar www.sportbay.nl, waar je een bevestigde betaling zal zien staan.

Maar, bedenk wel dat de acceptatie van je bestelling plaatsvind en het contract tussen je en ons ingaat op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Tenzij wij je bestelling niet accepteren of je als consument de bestelling vroegtijdig beëindigt. Deze bevestiging zal naar het door je opgegeven mail adres gestuurd worden.

 

Bankoverschrijving is een vertrouwde en makkelijke methode om direct te betalen vanuit jouw bankrekening. Bankoverschrijving is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging. Bij ontvangst van jouw betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Gebruik de volgende informatie bij de betaling van uw recente order:

Begunstigde: sportbay.nl
Bank: ABN AMRO bank
IBAN Nr: NL88ABNA0461151138
BIC Nr: ABNANL2A
Omschrijving: Je ordernummer

 

 

Bij ons kunt u ook met je Visa of Mastercard creditcard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. VISA en MasterCard zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland voor online betalingen. Ook op internet betaalt u veilig dankzij de bijbehorende internet- en aflevergarantie. Het bedrag wordt opgenomen op jouw volgende betalingsoverzicht. Met deze garantie ben je beschermd tegen fraude en misbruik op internet.

Hoe betaal je met je creditcard?

 • Kies VISA of Mastercard als betaalmethode.
 • Type je naam, creditcardnummer, vervaldatum en verificatienummer in.
 • Controleer de gegevens en voer de betaling uit.

 

Bancontant: Voor onze belgische klanten gebruiken wij Bancontact. Bancontant is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Iedereen die beschikt over een smartphone of tablet die verbonden is met het internet en over minstens een Bancontact-kaart beschikt van één van de 20 deelnemende banken (ABK Bank, Argenta, AXA Bank, Bank J. Van Breda, Belfius, Beobank, BNP Paribas Fortis, bpost bank, CBC Banque, CPH Banque, Crelan, Deutsche Bank, Fintro, Hello Bank, ING België, KBC Bank, Keytrade Bank, Nagelmackers, Record Bank, VDK Spaarbank), kunnen gebruik maken van Bancontact. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank!

 

Giropay: Speciaal voor onze klanten in Duitsland is er de mogelijkheid om te betalen via Giropay. Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Speciaal ontworpen voor gebruik in een e-commerce omgeving. Met Giropay kunnen klanten direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een Giropay-betaling een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.

 

Klarna betalen: Wanneer je kiest voor de Klarna betaalmethode dan kun je achteraf betalen. Voor het achteraf betalen hoef je enkel je NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die je altijd bij je hebt. Je kunt betalen wanneer dit jou het beste uitkomt binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Voor het gebruik van deze betaalmethode betaal je 2% van het aankoopbedrag.

 

 

Betalen met cadeaukaarten: cadeaukaarten zijn fijn om te geven en superleuk om te krijgen. Als ontvanger kun je dan je eigen cadeau kiezen (en wie wil dat niet!). Bij Sportbay.nl kun je ook jouw nieuwste aankopen doen met cadeaukaarten, speciaal ontwikkeld voor online shoppen - met de VVV Giftcard, de Webshop Giftcard, de YourGift card en de Gezondheidsbon.

Betalen met de cadeaukaarten gaat eenvoudig door tijdens het afrekenen, bij het onderdeel 'Betaalmethode', te kiezen voor een van de cadeaukaarten. Kies vervolgens voor 'Ga verder'. Ga daarna, indien gewenst, akkoord met onze algemene voorwaarden en kies voor 'Bestelling afronden'. In het scherm dat hierop volgt, dien je enkele persoonsgegevens (voornaam, achternaam en emailadres) en cadeaukaart gegevens (kaartnummer en bijbehorende pincode) op te geven. Als deze gegevens met elkaar overeenkomen, dan is jouw betaling succesvol verlopen.

Transactiekosten? Er worden geen extra kosten gerekend voor het gebruik van een cadeaukaart. Wilt je de producten retour sturen dan krijg je het deel wat op jouw giftcard stond terug in de vorm van een kortingscode.

 • VVV CADEAUKAART

Je kunt de VVV cadeaukaart eenvoudig via Sportbay.nl verzilveren. De VVV cadeaukaart vervangt de VVV cadeaubon (papieren versie) en de VVV giftcard en is 3 jaar geldig na activatie. Als je kiest voor de betaalmethode VVV Cadeaukaart dan kun je na het plaatsen van de bestelling de code(s) opgeven van jouw VVV Cadeaukaart. Wanneer het beschikbare bedrag op de cadeaukaart hoger is dan het te betalen bedrag, dan blijft het restant van het saldo uiteraard beschikbaar voor andere aankopen. Is het beschikbare bedrag op de cadeaukaart lager dan wat er betaald moet worden, dan kan je het resterende bedrag afrekenen door middel van bijvoorbeeld iDEAL, CreditCard of Paypal.

 • YOURGIFT CARD

YourGift, dé cadeaukaart die je nooit meer vergeet. Het is al een beleving om een YourGift Card te ontvangen. Daarna maak je de beleving compleet door het nu ook te kunnen gebruiken op Sportbay.nl. Je wordt tijdens het bestelproces automatisch doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving van Pay.nl. Het (eventueel) resterende bedrag kun je alleen voldoen met iDeal.

 • WEBSHOP GIFTCARD

Beschik je over een Webshop Giftcard? Wissel deze dan eenvoudig door eerst deze betaalmethode te kiezen. Na het ingeven van de unieke code van jouw Webshop Giftcard, gevolgd door de PIN code onder de kraslaag van de card, wordt een overschot terug op jouw card gezet. Heb je een tekort, dan wordt er automatisch gevraagd het bedrag bij te betalen met andere betaalmethode.

 • GEZONDHEIDSBON

De GezondheidsBon is een cadeaukaart tussen de € 10,- en € 150,- die een gezonde manier van leven ondersteunt. Het betalen met de GezondheidsBon doet je altijd aan de hand van de 19-cijferige code en een veiligheidscode die op de kaart staat. Je kunt ervoor kiezen het gehele bedrag in de webshop te besteden, maar kan er ook voor kiezen een deel van het tegoed te bewaren voor later. Is het bedrag lager dan het tegoed op de kaart, dan blijft het resterende bedrag gewoon geldig. Is het totaalbedrag van de bestelling hoger dan het tegoed op de kaart? Dan kun je het resterende bedrag ook betalen via één van de andere betaalmethoden.

 

BETAALMETHODEN PER LAND

Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden voor je orders, afhankelijk van jouw land. Welke manier je ook kiest, je betaalt altijd veilig!

Hieronder vind je het overzicht van betaalmethoden per land:

LAND BESCHIKBARE BETAALMETHODEN
   
Nederland iDEAL, Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard, Klarna, Cadeaukaarten
België Bancontact, Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard
Duitsland Giropay, Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard
Luxemburg Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard
Frankrijk Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard

 

 

Relevante informatie

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig online winkelen is essentieel voor Sportbay. Daarom is onze belangrijkste taak ervoor te zorgen dat jouw online belevenis bij ons veilig en goed zal verlopen.

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60