Orderstatussen

Vraag je niet af wat je bestelling statussen op Sportbay betekenen, vindt het met zekerheid uit met deze uitgebreide bestellingstatusgids.

 

Geplaatst:   Jouw bestelling is ingediend en de informatie die je hebt ingevoerd bij het afrekenen wordt verwerkt.
Bevestigd:   De betaling is bevestigd, bv. door het sturen van een bewijs van betaling, maar nog niet bij ons ontvangen.
Betaald:  

De betaling voor jouw bestelling is ontvangen.

Verwerking:   Het magazijn heeft je order ontvangen en is deze aan het verwerken.
Verzonden:   Je bestelling is verzonden. Voor de geschatte levertijd vragen wij je de pagina Verzendkosten en levertijd te bekijken.
Deels verzonden:   Een deel van je bestelling is verzonden. Je bent al op de hoogte van de verwachte levering van het ontbrekende product of je wordt hier binnenkort over geïnformeerd.
Voltooid:   Jouw bestelling is voltooid.
Geweigerd:   Jouw bestelling is geannuleerd.

 

Waar kan ik de status van mijn bestelling checken? Je kunt de status van je bestelling en nog veel meer in jebestelgeschiedenis checken op je Sportbay account.

Zijn er andere vragen over uw bestelling waar wij op zouden kunnen antwoorden? Neem dan alstublieft contact met onze klantenservice op via info@sportbay.nl.

Relevante informatie

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over Sportbay producten of diensten? Kijk dan eerst bij onze veelgestelde vragen. Hieronder vind je per onderwerp de meest gestelde vragen.

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60