Over ons

Bedankt voor je bezoek aan sportbay.nl!

SPORTBAY is een online winkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijds producten. Onze kerntaak is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige merkproducten voor de beste prijzen op de markt. Om deze reden onderzoeken we continue naar lokale en wereldwijde markten om ons steeds groeiende assortiment aan te vullen met producten van de beste kwaliteit en prijs verhouding.

In aanvulling op onze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen, streven we ook naar hoge kwaliteit van dienstverlening, waaronder een aantal betaalmethoden, snel en eenvoudig online klantenservice en een vriendelijke en helpende houding naar onze klanten. Om je online winkelen bij sportbay.nl nog veiliger en prettiger te maken, bieden wij onze klanten garantieclaims assistentie en de mogelijkheid tot ruilen of retourneren van ongebruikte items binnen 100 dagen na ontvangst van het product om welke reden dan ook.

Ontdek de schatten van SPORTBAY en kom snel terug om te zien of we iets nieuws te bieden hebben!

ONZE MISSIE: 

de beste prijzen, geselecteerd assortiment, snelle levering en vriendelijke klantenservice.

ONZE BELOFTE:

  • Beste aanbiedingen. In het geval dat je een beter aanbod vindt, laat het ons weten om het goed te maken!
  • 100-daagse terug garantie. De meeste dingen die wij verkopen zijn gedekt door onze 100-dagen geld-terug garantie, terug sturen naar ons in een ongebruikt en originele onbeschadigde verpakking, in een verkoopbare conditie, na ontvangst geven wij je een restitutie.
  • 100% beveiligde betaling: Onze beveiligde server software (SSL) is de commerce industrie standaard en versleutelt alle betaling informatie wanneer je bij ons iets koopt. Dit betekent dat niemand ooit toegang zal krijgen tot jouw persoonlijke gegevens en je je nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je betalingen.
  • Product garantie. Al onze producten worden geleverd met garantie van de fabrikant (tot 3 jaar, afhankelijk van het specifieke product).
  • Oriëntatie op het beste resultaat in al onze activiteiten. Van het verkopen van een product tot aan aftersales zorg: in elk stadium van dit proces zijn we klaar om je te helpen met onze full service.

 

Sportbay B.V.
Herenweg 64/52,
3602AR Maarsseveen
Nederland.
info@sportbay.nl

+31 (0)34 674 90 60

KvK dossiernummer: 66387906
BTW nummer: NL856528110B01

IBAN nummer: NL88ABNA0461151138
Bank: ABN-AMRO
BIC nummer: ABNANL2A

©SPORTBAY group

www.sportbay.nl
www.hoelahoepwinkel.nl
www.hulahoopboutique.fr

Bereikbaarheid klantenservice

Wij zijn tijdens de volgende kantooruren telefonisch bereiken:

Maandag 09.00 - 15.00 uur
Dinsdag 09.00 - 15.00 uur
Woensdag 09.00 - 15.00 uur
Donderdag 09.00 - 15.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Relevante informatie

Over ons

Sportbay.nl is een one-stop online sportshop waar je gemakkelijk al je apparatuur voor krachttraining en thuisfitness, kampeerartikelen, sportkleding en sportvoeding shopt. Meer dan 90% van onze producten is altijd op voorraad.

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60