Verzendkosten en levertijd

Onze logistieke partner is  en deze professionele vervoerder zorgt ervoor dat uw bestelling snel bij u bezorgd wordt nadat wij deze ter verzending hebben aangeboden.

 

Wat is de levertijd van een product?


Exacte levertijden zijn een indicatie bij elk Sportbay product – ze variëren van 1 tot 7 werkdagen. Let erop, dat als een bestelling bestaat uit producten met verschillende levertijden, de langste levertijd zal gelden voor de gehele bestelling.

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd!

U heeft uw bestelling op een werkdag voor 18.00 uur geplaatst, en alle producten zijn direct leverbaar en u heeft betaald met iDeal, PayPal, Visa, Mastercard, Mister Cash of GiroPay, dan wordt uw bestelling meestal de volgende dag al bij u afgeleverd (ook op zaterdag!).

Levertijd bij overboeking

Indien u besluit om middels overboeking uw bestelling te betalen, dan kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor we uw betaling ontvangen. Bij ontvangst van uw betaling krijgt u per e-mail bericht en wordt uw bestelling nog dezelfde dag verstuurd.

Bezorging PostNL

Besteld op Bezorgd op Tijdstip
Maandag Dinsdag van 09:00 tot 21:00 uur
Dinsdag Woensdag van 09:00 tot 21:00 uur
Woensdag Donderdag van 09:00 tot 21:00 uur
Donderdag Vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur
Vrijdag Zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag Dinsdag van 09:00 tot 21:00 uur
Zondag Dinsdag van 09:00 tot 21:00 uur

 

 

 

 

 

Aangepaste levertijden

Voor aangepaste levertijden wat betreft, Goede vrijdag, Pasen, Koningsdag, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst en oud- en nieuw, verwijzen wij u naar de website van PostNL.

 

In welke landen levert Sportbay?


Wij verzenden standaard naar Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland.

Voor zendingen naar andere (EU) landen richt u een prijsaanvraag aan info@sportbay.nl.

 

Verzendkosten


De onderstaande informatie kan u helpen een schatting te maken voor de verzendkosten en levertijd van uw bestelling.

Standaard levering

  Standaard kosten Gemiddelde levertijd
Nederland €4,99 1-2 werkdagen
België €6,99 1-2 werkdagen
Luxemburg €8,99 2-3 werkdagen
Frankrijk €6,99 2-3 werkdagen
Duitsland €6,99 1-2 werkdagen

 

 

 

 

 Gratis levering

Sommige producten op sportbay.nl worden gratis geleverd. Bekijk onze selectie Finnlo, Hammer en BH Fitness fitnessapparatuur, EQ LOVE armbanden of POWERHOOP® hoelahoeps – deze producten worden GRATIS geleverd!

Verzenden van zware of grote artikelen

Bijkomende verzend- en administratiekosten zijn van toepassing op zware of grote voorwerpen. Denk aan een basketbalstand. Zelfs met deze hogere verzendkosten garanderen wij met trots de beste prijs op de markt voor deze producten!

Voor zendingen naar andere (EU) landen richt u een prijsaanvraag aan info@sportbay.nl.

 

Volgen van uw bestelling (Track & Trace)


Op het moment dat uw bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons een e-mail met daarin de verzendinformatie en een link naar de Track & Trace pagina van PostNL. Via deze link kunt u op elk gewenst moment de actuele bezorgstatus van uw bestelling bekijken en zien welk dagdeel uw pakket wordt aangeboden.

Link kwijt maar wel een 3S pakketnummer genoteerd? Traceer hier uw pakketje.

LET OP: Het kan voorkomen dat u een melding krijgt dat er geen zendingen zijn aangetroffen. Deze melding kan veroorzaakt worden doordat het Track & Trace-nummer nog niet is verwerkt door de transporteur. U kunt de status van uw bestelling in dat geval de volgende werkdag opvragen.

 

Wat als ik niet thuis ben?


Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden wordt normaliter een briefje in uw brievenbus achtergelaten met een Niet-Thuis-Code waarmee u op dezelfde werkdag een nieuwe afleverafspraak kunt inplannen via Track en Trace van PostNL. Indien u hiervan geen gebruik maakt wordt het pakket standaard de volgende werkdag nogmaals aan u aangeboden.

Treft de postbezorger u dan opnieuw niet aan dan wordt het pakket normaliter naar een afhaallocatie gebracht, dit geldt zowel voor zendingen binnen Nederland als voor zendingen naar België. Via Track & Trace wordt u op de hoogte gesteld over de afhaallocatie waar uw pakket zich bevind. Wanneer uw pakket op een afhaallocatie wordt afgeleverd zal dit 2 weken bewaard worden op deze locatie. Als u uw zending op gaat halen dient u zich altijd te legitimeren.

Wat de exacte status is van uw pakket kunt u nagaan via Track en Trace van PostNL. Het is uiteraard mogelijk om uw werkadres of ander adres als afleveradres op te geven. Wilt u controle hebben over de dag van aanbieding of zelf een afhaalpunt selecteren? Maak dan een account aan op www.mijnpostnl.nl. Hier kunt u zelf voorkeuren aangeven omtrent de aflevering van uw pakket.

 

Beschadigde pakketen


Indien u een pakket aangeboden krijgt dat ernstig beschadigd is of reeds opengemaakt adviseren wij u dit pakje niet aan te nemen. Indien u dit wel doet vervalt alle garantie en verzekering. Dit kan soms ernstige gevolgen hebben. Weiger daarom het pakket, laat de koerier het weer meenemen en neem direct contact met ons op.

Merken bij sportbay # # # # # # #