Laagste prijs garantie

SPORTBAY wil je graag de beste prijs bieden op het web, daarom geven wij je de Laagste Prijs Garantie. Als je een andere geautoriseerde retailer vindt met een lagere prijs voor een product dat wij in voorraad hebben, bieden wij niet alleen de zelfde lage prijs, maar zelfs een extra korting!

We hebben het web uitgekamd om ervoor te zorgen dat we de laagste prijzen bieden van heel Internet. Wanneer je bij ons winkelt, weet je dat wij het aanbieden voor de laagst mogelijke prijs. Als je ergens een lagere prijs vindt, gebruik dan ons Prijs Claim formulier en dan verslaan wij graag deze concurrerende prijs!

Voorwaarden voor onze Laagste prijsgarantie:
• De Prijs Claim moet worden ingediend met een werkende link naar het concurrerende product.
• Online veilingen, speciale promoties en close-out verkoop, en gebruikte en gereviseerde goederen zijn uitgesloten van de beste prijsgarantie.
• Geldt niet bij kwantumkortingen bij grotere afname.
• De concurrerende internetretailer moet het identieke product op voorraad hebben, en het product moet nauwkeurig worden geprijsd (bv. geen typografische fouten).
• Prijsvergelijking zal worden gedaan met de TOTALE prijs van aankoop bij de concurrent. Dus met inbegrip van eventuele verzend- en administratiekosten en eventuele belastingen die van toepassing kunnen zijn.

 

Relevante informatie

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-17:00
06 36 000 800