Wegens vakantie is de levertijd verlengd. Vanwege deze vertraging bieden wij u 11% korting aan op alles met code: JUN11

Laagste prijs garantie

SPORTBAY biedt je graag de beste prijs op het web, daarom geven wij je de Laagste Prijs Garantie. Als je een andere geautoriseerde retailer vindt met een lagere prijs voor een product dat wij in voorraad hebben, bieden wij niet alleen de zelfde lage prijs, maar zelfs een extra korting!

We hebben het web uitgekamd om ervoor te zorgen dat we de laagste prijzen bieden van heel het internet. Wanneer je bij Sportbay winkelt, weet je dat wij het aanbieden voor de laagst mogelijke prijs. Als je ergens een lagere prijs vindt, gebruik dan het Prijs Claim formulier en dan verslaan wij graag deze concurrerende prijs!

Voorwaarden voor onze Laagste prijsgarantie:

  • De Prijs Claim moet worden ingediend met een werkende link naar het concurrerende product.
  • Online veilingen, speciale promoties en close-out verkoop, en gebruikte en gereviseerde goederen zijn uitgesloten van de beste prijsgarantie.
  • Geldt niet bij kwantumkortingen bij grotere afname.
  • De concurrerende internetretailer moet het identieke product op voorraad hebben, en het product moet nauwkeurig worden geprijsd (bv. geen typografische fouten).
  • Prijsvergelijking zal worden gedaan met de TOTALE prijs van aankoop bij de concurrent. Dus met inbegrip van eventuele verzend- en administratiekosten en eventuele belastingen die van toepassing kunnen zijn.
  • De prijsclaim is alleen van toepassing op prijzen van bedrijven binnen de Benelux.

 

Relevante informatie

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig online winkelen is essentieel voor Sportbay. Daarom is onze belangrijkste taak ervoor te zorgen dat jouw online belevenis bij ons veilig en goed zal verlopen.

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60