Retourbeleid

We willen alleen de beste producten met de hoogste kwaliteit aanbieden en we hopen dat u als consument deze producten ook zult waarderen. Er kan echter een reden zijn om uw gekochte product om te ruilen of terug te sturen. Controleer daarom de bestelling grondig!

 

14-DAGEN GELD TERUG GARANTIE
De meeste dingen die wij verkopen vallen onder de 14 dagen geld terug regeling. U zult het ongebruikte product moeten terugsturen in de originele en onbeschadigde verpakking, in een te verkopen conditie, met uw factuur en dan zullen wij u het geld terugstorten.

Checklist voor het retourneren van een product dat valt binnen de 14-dagen-geld-terug-garantie:

       ✓ Het te retourneren product is geregistreerd door een bericht te sturen naar info@sportbay.nl. Geef ons uw bestelnummer, contactinformatie en geef duidelijk de reden aan waarom u het product wilt retourneren. Stuur in geen enkel geval een product terug zonder dit eerst te registreren! Het kan worden geweigerd bij de levering, wat vervolgens niet terug te betalen leveringskosten kan veroorzaken.

       Het product is ongebruikt, zonder enige door de klant veroorzaakte schade.

       Het product moet in zijn originele, onbeschadigde verpakking verkeren zonder zichtbare tekenen van open scheuren, onbevoegd gebruik van plakband of enige andere vorm van stickers. Het product moet over alle veiligheid –en beveiliginglagen, en originele commerciële notities en instructies beschikken. Er wordt €10 in rekening gebracht als de originele verpakking beschadigd of gescheurd is of poststickers direct op de verpakking zijn geplakt.

       ✓ Alle bijbehorende accessoires, onderdelen en gereedschappen moeten samen met het product worden geretourneerd.

Restitutie zal alleen worden gegeven voor juist geretourneerde artikelen. Als uw geretourneerde product niet aan de genoemde voorwaarden voldoet, zal sportbay.nl niet in staat zijn om een restitutie te geven, en het pakket zal naar u teruggestuurd worden. 

DEFECTE PRODUCTEN
In het onwaarschijnlijke geval dat u defecte of beschadigde producten ontvangt, zullen wij onze uiterste best doen het probleem zo snel mogelijk af te handelen. In de meeste gevallen zullen we ofwel een reparatie bieden of, indien dit niet mogelijk is, zullen wij het product met hetzelfde of een gelijkwaardig model vervangen. In het geval de vervanging niet mogelijk is, zullen wij een volledige terugbetaling van uw bestelling geven.

Checklist voor het retourneren van een defect product:

       ✓ Het te retourneren product moet geregistreerd worden door te e-mailen naar info@sportbay.nl, waarin u ons het ordernummer, de contactinformatie en de details van het defect doorgeeft. U ontvangt een persoonlijk vijf cijferig Retour autorisatiecode, welke u duidelijk moet vermelden op het te retourneren product. Stuur onder geen enkele voorwaarde een product terug zonder uw Retour autorisatiecode te vermelden! Het kan worden geweigerd bij de levering, wat vervolgens niet terug te betalen leveringskosten kan veroorzaken.

        Het product is ongebruikt, zonder enige door de klant veroorzaakte schade.

        Het product moet in zijn originele, onbeschadigde verpakking verkeren zonder zichtbare tekenen van open scheuren, onbevoegd gebruik van plakband of enige andere vorm van stickers. Het product moet over alle veiligheid –en beveiliginglagen, en originele commerciële notities en instructies beschikken.

       ✓ Alle bijbehorende accessoires, onderdelen en gereedschappen moeten samen met het product worden geretourneerd.

       ✓ Het te retourneren product moet vergezeld zijn met de volgende documenten: een factuur (in de meeste gevallen dient dit ook als een garantiebewijs) en een garantiebewijs (indien dit apart gegeven is). De gegeven Retour autorisatiecode moet duidelijk op alle documenten vermeld worden.

Restitutie zal alleen worden gegeven voor juist geretourneerde artikelen. Als uw geretourneerde product niet aan de genoemde voorwaarden voldoet, zal sportbay.nl niet in staat zijn om een restitutie te geven, en het pakket zal naar u teruggestuurd worden.

Teruggave verzendkosten
SPORTBAY dekt alle verzendkosten in verband met de teruggave voor de gevallen dat u defecte goederen hebt ontvangen, of als een terugkeer een gevolg is van onze fout. Verzendkosten voor het retourneren van producten als gevolg van andere redenen worden niet terugbetaald.

Terugbetalingen duren 3-4 werkdagen vanaf de datum waar op wij het product hebben ontvangen en onderzocht hebben. De restitutie wordt gecrediteerd naar een bankrekening.

Voor meer informatie wordt verwezen naar de voorwaarden van onze Algemene verkoopvoorwaarden.

 

Merken bij sportbay # # # # # # #