Train op een geheel nieuwe manier met Tryon

Train op een geheel nieuwe manier met Tryon

TRYON is een Spaans fitnessmerk dat momenteel Nederland aan het veroveren is. Zij hebben zichzelf 15 jaar geleden bij de oprichting maar één doel gesteld: handgrepen op een compleet nieuwe innovatieve manier ontwerpen en op de markt brengen. De grepen van TRYON zijn uniek omdat ze een totaal nieuw concept hebben en men hiermee anders kan trainen.

Ergosense

TRYON handgrepen verzekeren je van een ergonomische correcte grip vanaf het moment dat je start met trainen, hierdoor train je effectiever en hou je het langer vol. Doordat je handen op de juiste plek blijven, wordt de volledige inspanning gericht op de spiergroepen in kwestie. Minder kans op spanning en stress op de vingers, polsen, armen en schouders. Hierdoor neemt de kans op overbelasting van de spieren ook af waardoor blessures uitblijven. Al met al zorgt het voor een comfortabelere training en wil je nooit meer zonder!

Toevoeging

De handgrepen van TRYON zijn dus de ideale toevoeging op oefeningen voor bijvoorbeeld de biceps. Alle handgrepen beschikken over een makkelijke aansluiting aan de apparaten in bijvoorbeeld de sportschool. De handgrepen zorgen er dus voor dat naast het feit dat je effectiever traint, ook minder risico hebt voor het lichaam tijdens het trainen.

Kwaliteit

Alle producten in het assortiment van TRYON zijn van hoogwaardige kwaliteit en zorgen ervoor dat toestellen niet beschadigd raken. De producten zijn gemaakt van polyurethaan met een interne structuur van fiberglass waardoor de handgrepen veel aankunnen en een lange levensduur hebben. 

Assortiment 


 


 


 

 

Relevante informatie

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Ben je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zakeBen je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zake...

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60