Sportbay trainers

Sportbay trainers

Wij willen dat jij de fitste en gelukkigste versie van jezelf wordt. Daarom zijn we elke dag op zoek naar de laatste fitness trends, de meest effectieve workouts en de leukste nieuwtjes om jou te supporten! 
 ______________________________________________________________________________________________________


Reinier Bouterse
Sportbay trainer

 

 


Reinier Bouterse is een 20 jarige jongen gepassioneerd over fitness, voeding en marketing. Als 15 jarige jongen, in 2014, nam Reinier het besluit om zijn leven compleet om te gooien. Nadat hij was gestopt met voetbal, omdat hij twee keer zijn bovenbeenspier had afgescheurd, was hij inactief op het sportgebied. Hij zat vaak thuis en moest als verplichting mee naar de sportschool om fit te blijven. Na een paar maanden kreeg hij de smaak te pakken en raakte hij verslaafd. Hij werd droger en tegelijkertijd zwaarder. Niet zo gek ook, Reinier at 8 keer per dag en trainde 6 keer in de week. Reinier besloot buiten alleen trainen, ook onderzoek te gaan doen naar voeding en gezondheid.

Tot vandaag, heeft Reinier grotendeels van de kennis zelf opgedaan door veel te lezen en uit te proberen. En dat lijkt hem goed af te gaan, de afgelopen 3 jaar is hij 20 kilo aangekomen en is op weg naar zijn eerste bodybuild wedstrijd. Tegenwoordig volgt Reinier een fulltime opleiding Sport marketing en communicatie op het Johan Cruyff college. Daarnaast werkt Reinier bij Sportbay.nl als communicatie medewerker en columnist.

______________________________________________________________________________________________________


Carel en Carolien
Sportbay trainer
Schott & Co

 

 

 

Coriene Lodder (’63), diëtiste, sportvoedingsdeskundige, orthomoleculair voedingsdeskundige en thuis in de wereld van de klinische psycho neuro-immunologie. Ontwikkelaar van vele cursussen en trainingen op het gebied van voeding en gezondheid. Ze biedt een originele mix van wetenschappelijke en ervaringskennis gericht op toepasbaarheid in de praktijk. Altijd op zoek naar verdieping en vernieuwing. Humor, relativering en gepaste bescheidenheid maskeren haar diepgaande kennis op een positieve manier. Bij Coriene hoor je zelden ‘blah blah’. Zij weet waar het over gaat en ventileert een diepgaande kennis over de menselijke fysiologie in relatie tot voeding en gezondheid.

 

Carel Schott (’62) kennis- en sportgek. ‘Practise what you preach and walk your talk’ is op zijn lijf geschreven. Fysiotherapeut en psychotherapeut (EAP) en volgde tientallen cursussen en trainingen op gebied van vitaliteit, sport, gezondheid en gedrag. Auteur van veel cursusmateriaal, Kettlebell boek en vele artikelen in de wereld van fitness en sport. Een cursus of lezing volgen bij Carel staat garant voor uitdagende ideeën met humor en overtuiging onderbouwd. Heeft een passie voor mensen op het verkeerde been zetten voor wat betreft vastgeroeste overtuigingen. En van daaruit de inspiratie vinden om te komen tot gezondheidsbevorderend gedrag.

______________________________________________________________________________________________________

 


Yoni Sahertian
Sportbay trainer
Yoni PT

 

 

 
Yoni Sahertian is 30 jaar en heeft ruim 10 jaar ervaring in de sportbranche. In zijn jonge jaren was hij actief in de Topsport, Voetbal was toen zijn ‘passie’ er bestond niets anders dan achter een bal aan rennen, totdat hij een blessure kreeg en moest revalideren. Fitness kwam in zijn leven, in het begin vond hij het saai, elke keer dezelfde oefeningen, totdat Yoni resultaat zag en hij zijn spieren sterker kon maken met de juiste oefeningen. Yoni heeft nu minder snel een blessure en weet deze specifiek te trainen. Sinds enkele jaren in de sportbranche gewerkt te hebben en ervaring op hebben gedaan hebben bij verschillende sportscholen als fitnessinstructeur en personal trainer, viel het hem steeds vaker op dat er te weinig aandacht is voor de persoonlijke behoefte van leden. Het is zijn passie om trainingen te geven die het beste bij jou passen, met veel persoonlijke aandacht en gericht op een zo duurzaam mogelijk resultaat.
______________________________________________________________________________________________________


Maurice van der Linden
Personal trainer
jedigitalecoach.nl

 

 


Maurice van der Linden is Personal Trainer bij Pulles Personal Training & Coaching, bootcamptrainer en tevens online coach bij ‘Je Digitale Coach. Vanaf zijn tienerjaren heeft hij een passie voor fitness en uiteindelijk heeft hij daar zijn beroep van gemaakt. Op de HAN heeft hij sport, gezondheid en management gestudeerd en de minor sport nutrition heb gevolgd. In zijn studieperiode heeft hij ook fitvak behaald om bevoegd te zijn om in de fitness te staan. Sinds 2015 werkt hij tevens als fitnessinstructeur. Als trainer daagt hij zichzelf uit door steeds meer te leren en up to date te blijven in de evidence-based fitnesindustrie. Hij streeft er naar om elk jaar een extra opleiding te hebben gevolgd. Sinds september 2017 is hij Bayesian gecertificeerde Personal Trainer.

Zijn persoonlijke doelstelling is om een sterk, functioneel en conditioneel lichaam te hebben in combinatie met een passie voor natural bodybuilding. Hiervoor daagt hij zichzelf steeds meer uit door middel van geoptimaliseerde programma’s en sportevents.

______________________________________________________________________________________________________


Peer Pulles
Personal trainer
jedigitalecoach.nl

 

 

 

Peer Pulles, 35 jaar oud; personal trainer en oprichter van Pulles Personal Training & Coaching en Je Digitale Coach. Sinds mijn 12de levensjaar was hij er van overtuigd dat zijn passie in de sport en gezondheid ligt. Na een korte top sportcarrière in de atletiek en een CIOS sport & bewegen studie was hij al vrij snel voorzichzelf begonnen door een eigen bedrijf te starten. Inmiddels bestaat zijn organisatie 14 jaar en werken ze met een team van 10 personal trainers op 5 verschillende locaties in en rondom Nijmegen. Iedere personal trainer heeft bij hen een eigen achtergrond en specialisme, zodat zij een breed scala aan kennis in huis hebben en elkaar kunnen versterken. Zijn specialisme ligt op het vlak van motivatie, coaching en hardlopen.

Naast het aanbieden van fysieke personal training zijn zij de afgelopen jaren hard bezig geweest om de online coaching op te zetten in combinatie met een eigen app en activity tracker. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat het leefstijl stuk net zo belangrijk is als de gebruikelijke training en voeding. Immers maak je niet het verschil met 2x per week 1 uur trainen maar juist in de overige uren en daarmee het dagelijks leven van de klant.

Zijn levensdoel is om zowel zijn organisatie als zichzelf dagelijks te laten ontwikkelen, zodat zij nog beter en meer mensen mogen en kunnen helpen.

______________________________________________________________________________________________________


Karin van Meegdenburg
Sportbay trainer

 

 

 
Karin van Meegdenburg is 26 jaar en heeft een passie voor sport in de meest brede zin van het woord. Mede daardoor is ze drie jaar geleden gestopt met de studie leraar biologie en begonnen met een opleiding tot fitnessinstructrice. Sindsdien is ze zich steeds meer gaan specialiseren in functional trainingen met onder anderen cursussen kettlebell trainer, functional trainer, paramedisch fitness trainer en voedingsconsulent. Momenteel is Karin werkzaam in een sportschool en geeft ze daar workshops en challengesom mensen uit te blijven dagen het beste uit zichzelf te halen. Haar doel is dan ook zoveel mogelijk mensen laten genieten van sporten en daarbij fit en gezond te houden.
______________________________________________________________________________________________________


Roy de Feber
Sportbay trainer

 

 


Roy de Feber is 38 jaar en al zijn hele leven actief in de sport. Via het CIOS is hij eerst gestart als tennistrainer, squashtrainer en fitness instructeur. Om zichzelf verder te ontwikkelen heeft hij diverse personal trainer & lifestyle studies gevolgd. Sport en gezondheid zijn Roy’s passie, daarnaast is het zijn drijfveer om problemen en obstakels te overwinnen zodat iedere sporter sneller zijn of haar doelen kan halen. Als trainer is hij al meer dan 16 jaar actief, zijn specialiteiten zijn mental coaching (motivatie trainingen) en sport specifieke trainingen. Zijn trainingen combineert hij nu met zijn loopbaan in de sport retail wereld waardoor hij heel snel een koppeling kan maken met trainingsartikelen en trainingen.
______________________________________________________________________________________________________

Wil jij ook onderdeel worden van het Sportbay trainersteam en heb jij wat toe te voegen aan de content op Sportbay.nl? Stuur dan een mailtje naar info@sportbay.nl.

Relevante informatie

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Ben je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zakeBen je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zake...

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60