Wegens vakantie is de levertijd verlengd. Vanwege deze vertraging bieden wij u 11% korting aan op alles met code: JUN11

Top 25 Fitness Influencers die ons inspireren om fit te worden

Top 25 Fitness Influencers die ons inspireren om fit te worden

Reinier Bouterse
Sportbay trainer

 

 

 

Soms heb je gewoon even een duwtje in de rug nodig. Want een gezonde levensstijl en een killer body krijg je niet vanzelf. Veel mensen, waaronder wij, laten ons daarom graag inspireren door fitness influencers. Op de één of andere manier raken wij heel gemotiveerd als we andere coole mensen zien hardlopen, bootcampen of fitnessen. Zo'n killer body, dat willen wij ook! En als het even kan, proberen we ook heel graag de healthy recepten van onze favoriete fitness personages uit. Kun je wel wat motivatie gebruiken? Wij zetten de 25 leukste health-, food- en fitness influencers op een rij.

1. Karena Dawn & Katrina Scott
Tone It UpDeze 'beach babes' hebben zich in 2009 gebonden aan hun liefde voor fitness en hebben inmiddels het Tone It Up-imperium gebouwd, een website voor alle ins en out in de fitness wereld. De TIU-meiden zijn bekend om hun zware strand work-outs, heftige Tone It Up-maaltijdplannen en een gigantisch ondersteunende gemeenschap over hun kanalen.

Leuke feit: Als personal trainer vond Katrina dat ze haar eigen gezonde gewoontes negeerde en heeft zichzelf gebruikt als een test voor het Tone It Up programma.

2. Cassey Ho

Bubbly Cassey is een van YouTube’s grootste fitness succes verhalen, maar haar volgers houden van haar omdat ze heel echt is. Ze publiceert regelmatig gratis video’s waarbij je geen apparatuur nodig hebt, maakt video’s over gezond eten met cheat days en ze probeert haar volgelingen eraan te herinneren dat het 'juiste' lichaam je eigen is. Haar film "The Perfect Body" is een paar jaar geleden viral gegaan.

Cassey is begonnen met haar Blogilates website maar is na een tijd vertakt – Ze geeft nu pop-up pilates workouts door heel de VS. Ze heeft PIIT 28, een thuis-interval Pilates-training, gecreëerd en heeft haar eigen sport kledinglijn, POPFLEX.

3. Kayla Itsines
Bikini Body Guides


Blader door op Instagram en je ziet duizenden berichten van vrouwen over de hele wereld die de populaire Bikini Body Guides van Kayla Itsines volgen. De Aussie-trainer startte met de populaire Bikini body guides, waarbij je krachtraining en cadio combineert voor de ideale strand look, en is vervolgens uit gaan breiden over al haar nieuwe platformen. Er in nu de Sweat With Kayla app, de persoonlijke wereldwijde bootcamps en de Bikini body 28-day Healthy Eating & lifestyle guide.

4. Natalie Jill
Natalie Jill Fitness


Natalie-Jill raakte de bodem met haar gezondheids- en fitnesstransformatie: na het einde van haar huwelijk verloor ze haar huis, kreeg een demotie op werk en leed aan een depressie. Haar depressie en gevecht met de ziekte coeliakie inspireerde Natalie om een dieet- en fitnesstransformatie te beginnen. Deze transformatie deelt ze met alle openlijkheid met haar volgers

5. Chris and Heidi Powell

Dit verliefde fitness team heeft een gigantisch groot aantal volgers door het succesvolle programma Extreme Weight Loss. Op zichzelf zijn ze elk gecertificeerde trainers en instructeurs, maar samen is het duo onstuitbaar. Ze hebben zojuist een nieuwe workout-app, Transform With Chris en Heidi, gelanceerd en laten met veel plezier hun hele leven zien.

6. Jamie Eason

De voormalige NFL cheerleader staat bekend als het vrouwelijke gezicht van Bodybuilding.com, waar ze haar 12-weekse transformatieplan heeft. Jamie heeft haar liefde voor fitness en voeding ontdekt nadat ze als 22 jarige met borstkanker werd gediagnosticeerd. Ze heeft haar passie omgezet naar een carrière waarbij ze duizenden vrouwen en mannen inspireert om gezonder te leven.

7. Dwayne Johnson

Zijn grootte kan intimiderend zijn , daarom is er geen twijfel dat hij op een gegeven moment een professionele worstelaar was! Maar het is Dwayne 'The Rock' Johnson’s zijn houding en vrolijke persoonlijkheid die hem zo inspirerend maakt.

De items die hij uitgebracht heeft met Under Armor waren in dagen uitverkocht en als hij niet in hoofdrolfilms zoals de Fast and Furious speelt, of ons een blik geeft op zijn levensstijl op zijn Instagram feed ( van 88.8 miljoen volgers!), Werkt hij hard aan de Dwayne Johnson Rock Foundation, een liefdadigheidsdoel dat probeert terminale zieke kinderen te helpen.

8. Jennifer Selter

Ze werd een Instagram-sensatie dankzij haar perfecte lichaam, Jen Selter heeft van haar schoonheid een voltijdse baan gemaakt. Ze biedt body ‘’selfie” waardige trainingen, levensstijl -en dieet tips op haar website en sociale media.

9. Emily Skye

Emily Skye is bekend als een Reebok ambassadeur en fitness model, maar was niet altijd de gezonde vrouw die ze nu is. Het Australische model worstelde met haar lichaamsbeeld en het streven om nooit dun genoeg te zijn.

Tegenwoordig richt ze zich eerst op een gezonde geest en vervolgens pas op een gezonde voeding en lichaamsbeweging. Emily is bekend om haar eerlijke sociale media berichten, met name op Instagram, waar ze haar laatste transformatie documenteert aan haar 10 miljoen volgers - haar eerste zwangerschap!

10. Joe Wicks
The Body Coach


Joe begon met het plaatsen van workouts op Instagram in de hoop om meer klanten te bereiken voor zijn personal training, en dat lukte beter dan verwacht! Joe, die bekend staat als "The Body Coach" is oprichter van het SSS-plan (Shift, Shape, and Sustain). In het SSS-plan verteld hij over goed eten, koken en HIIT-training.

Hij heeft in 2016 drie boeken uitgegeven, die allemaal rechtstreeks naar nummer 1 in het Verenigd Koninkrijk zijn geschoten. Niet alleen in zijn boeken verteld hij over gezond leven maar ook op zijn sociale media waar hij meer dan 4,5 miljoen volgers heeft.

11. Simeon Panda

Simeon Panda was werkzaam bij een boekhoudkundig softwarebedrijf toen hij in 2013 begon te vlogen over zijn trainingen. Sindsdien heeft hij het 9-tot-5 leven verlaten om een fitness-ondernemer en motivatie te worden.

Terwijl zijn bodybuilding-video’s goed bekeken worden zijn het de inspirerende video’s die echt populair zijn. De video “Ambition Over Everything’’ heeft meer dan 1,4 miljoen views. Simeon heeft sindsdien zijn eigen bodybuilding plannen, fitness accessoires, supplementen en kleding vrijgegeven.

12. Jen Widerstrom

Jen is bekend om haar rol als trainer bij The Biggest Loser en deelt haar work-outs op Instagram, maar het is haar authenticiteit die haar fans enthousiast maken voor meer. Jen’s post gaan vooral over de gezonde levensstijl en over hoe je de beste foto’s kan maken.

13. Rachel Brathen
Yoga Girl


Als je een yogi bent moet je Rachel wel bijna kennen. Rachel heeft zichzelf echt een yogi girl gemaakt. Deze Zweedse yogi met 2,1 miljoen Insta-volgers deelt informatie over haar gezonde levensstijl, yoga-oefening en nieuwe baby, die vaak op de strandachtige landschappen van Aruba staat, waar ze een yoga-studio heeft.

Ze heeft ook het platform oneOight, waarmee yogi's van over de hele wereld naast haar kunnen oefenen. Met twee non-profitorganisaties en een New York Times best verkopende boek onder haar gordel, lijkt het er niet op dat Yoga Girl op elk moment snel vertraagt.

14. Jillian Michaels

Jillian werd als eerst als één van de trainers van The Biggest Loser geïntroduceerd, maar Jillian heeft haar rijk door de jaren heen uitgebreid. Ze herbergt een populaire podcast, heeft ongeveer een dozijn workout video's en diverse best verkopende boeken.

Haar unieke stijl combineert kracht training, HIIT workouts, vechtsporten (ze is een zwarte riem in Akuari-Do) en een goede dosis inspiratie. Met 4,1 miljoen volgers op Facebook en Instagram doet ze het zeker goed!

15. Tony Horton

Het is moeilijk te geloven dat deze fitness legende bijna 60 jaar oud is. Tony is het meest bekend om de populaire thuisbodem P90X-trainingen, maar hij heeft nog veel meer gedaan dat dat. 

Hij is regelmatig bij spreek evenementen waarbij hij sporters probeert te motiveren. Hij heeft twee boeken geschreven en heeft onlangs zijn militaire geïnspireerde "22 Minutes Hard Corps" -training uitgegeven, naast een huid- en haarverzorgingslijn. De jaren gaan misschien wel voorbij, maar Tony is nog steeds populair en blijft zichzelf herondekken. 

16. Lebron James

Heeft hij een inleiding nodig? Niet alleen is Lebron een van de beste spelers van basketbal, maar hij heeft ook veel off-the-court vaardigheden. Een van de manieren waarop Lebron zijn volgers krijgt is met een gek herstelprogramma dat hij volgt tijdens de playoffs. In het herstelprogramma laat hij de volgende dingen zien : actieve herstel, stationaire fietsen, gezond ontbijt, drankjes, basketbalpraktijken, een ijsbad, massage therapies, PNF-stretching, spierstimulatie, slaapritmes, spierwerk, cryotherapie en avondeten met vlees en groenten.

17. Rich Froning Jr.

Bekend als de 'Fittest Man on Earth', dankzij zijn eerste plaats in de CrossFit Games in 2011-2014. Zijn sociale opvolging ligt grotendeels op Instagram, waar hij meer dan 1 miljoen volgers heeft, hij laat hier zijn leven zien als echtgenoot vader en natuurlijk als fanatieke sporter.


18. Kelly Starrett
Mobiliteit WOD


In een sport zoals CrossFit die vaak sterkte en kracht benadrukt, comprimeert Kelly's MobilityWOD de zware trainingen met een focus op begeleide beweging, mobiliteitsinstructie en preventie van blessures. Hij is bekend als een fysiotherapeut voor enkele van de grootste atleten van de sport, maar zowel beginners als geavanceerde CrossFit-atleten kunnen de voordelen van zijn programma gebruiken. Zijn site krijgt meer dan 366.000 bezoekers per maand.

19. Chalene Johnson

Je hebt Chalene misschien gezien op een van de vele fitness-dvd's die ze heeft gefilmd, maar er is nog veel meer aan deze TurboFire-instructeur. Chalene heeft over de jaren veel geleerd over het succes van haar zaken, nu deeld ze deze kennis met anderen.

Samen met haar man voert Chalene een reeks online seminars en tools om kleine ondernemers te helpen hun doelen te bereiken.

20. Shaun T.

Met zijn populaire dance-based programma "Hip Hop Abs," is Shaun T. al meer dan een decennium een bekendheid in de fitness scene. Zijn sociale media profielen, die meer dan 2 miljoen fans bereiken, bevatten vaak snelle trainingen en uitdagingen, motiverende chats en een kijkje in zijn persoonlijke leven.

21. Tim Ferriss

Hij barstte uit op de scène met 'The 4-Hour Workweek', maar tegenwoordig doet Tim veel meer. Hij bespreekt regelmatig gezondheids-, fitness- en live hacks onderwerpen op zijn populaire podcast, die in 2016 meer dan 150 miljoen downloads kreeg - en 2,6 miljoen bezoekers per maand.

22. Tom Brady

Tom is één van de beste american football spelers en dat is te zien aan zijn populariteit. Op social media heeft hij bijna 7 miljoen volgers. Hij heeft een thuismaaltijd service waarbij hij performance meals bezorgt. De maaltijden bevatten veel eiwit, zijn glutenvrij en plantaardig. 

23. Camille Lablanc-Bazinet

Deze CrossFit-atleet was op 28 jarige leeftijd niet alleen de Fittest Woman van 2014, CrossFit Games deelneemster, maar ze is ook een chemische ingenieur. Camille heeft 1,5 miljoen social media fans die haar trainingen volgen en haar gerechten bekijken.

24. Jennifer Cohen

Geen fitnessruimte, geen probleem. Jennifer is het best bekend om haar trainingen waarbij je weinig of geen apparatuur nodig hebt. Ze is de auteur van "Strong is the New Skinny" en is het meest actief op Instagram, waar bijna 14.000 fans haar volgen voor haar trainingen, gerechten en inspirerende citaten.

25. Adriene Mishler
Yoga Met Adriene


"Vind wat goed voelt" is deze yogi's mantra, en het is één die zich snel verspreidt over de hele wereld. Yoga Met Adriene, haar YouTube-kanaal, heeft 2.3 miljoen volgers die profiteren van Adriene's gratis yoga-praktijken.

Met video's zoals "Yoga for a Broken Heart", een hele verzameling fundamentele yoga video's en een positieve houding, is het gemakkelijk om te zien waarom Adriene's zoveel volgers heeft.

Relevante informatie

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Crosstrainer kopen? Dit is waar je op moet letten.

Ben je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zakeBen je op zoek naar een crosstrainer? Of denk je er aan om een crosstrainer te kopen? Dan zijn er gigantisch veel zaken waar je rekening mee kunt houden. Een crosstrainer uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Je moet namelijk op meerdere zake...

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-16:00
034 - 674 90 60