Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig online winkelen is essentieel voor Sportbay. Daarom is onze belangrijkste taak ervoor te zorgen dat uw online belevenis bij ons veilig en goed zal verlopen.

VEILIG WINKELEN GEGARANDEERD: uw credit card transactie zal bij ons 100% veilig zijn. Onze secure server software (SSL) is de industrie standaard als het om beveiligde en versleutelde transacties gaat. Dit betekent dat niemand ooit toegang kan krijgen tot uw private gegevens en dat u zich dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw betaling.

Bij het maken van betalingen op onze website maken we gebruik van vertrouwde betaling methodes zoals iDeal en Paypal. Deze methodes zijn hoog beveiligde systemen die een 100% veilige transactie garanderen. We slaan uw transactie informatie niet op; we sturen u door naar onze partner site, waar de betaling verder gaat in een beveiligde omgeving.

Daarnaast, kunt u ook betalen via een bankoverschrijving, Bancontact/Mister Cash (alleen voor Belgische klanten) of Giropay (alleen voor Duitse klanten).

 

HOE WERKT HET?

Het is nog nooit zo simpel geweest!

 

iDeal is het systeem dat u direct door linkt naar uw online internet bankieren. Dit systeem zorgt ervoor dat u altijd online kunt kopen op een veilige, bekende en makkelijke manier.
iDeal is gemakkelijk in gebruik en vergt maar een aantal kleine stappen (aan de kant van de consument):

  • Om te betalen, klikt u op het iDeal betaling icoon;
  • Nadat u, uw bestelling hebt gecontroleerd klikt u op “PAY SECURELY NOW”.
  • Selecteer uw bank uit de lijst. Nu wordt internet bankieren geopend waar u al bekend mee bent. Nu moet u de voor u ingevulde betaling instructie accepteren;
  • Het te betalen bedrag zal van uw rekening afgeschreven worden en naar ons overgemaakt zodra de betaling geaccepteerd is – er is geen krediet risico;
  •  Een aantal seconden nadat u de betaling heeft geaccepteerd, komt de notificatie van succesvol betalen bij ons binnen. We weten dan dus al dat de betaling onderweg is en kunnen we uw bestelling al inpakken en opsturen!

 

Paypal is een andere manier om te betalen. Ook dit systeem biedt een veilige, makkelijk en snelle manier om uw online bestellingen te betalen. Paypal rekent 3.4% op elke bestelling die gemaakt wordt. Paypal op SPORTBAY gebruiken is gratis voor de consument, wij dekken deze kosten voor u. U kunt Visa, MasterCard, Discover en American Express gebruiken via Paypal. Als u betaalt met Paypal, blijft uw transactie informatie onzichtbaar voor kooplui.

Winkelen met Paypal is snel en gemakkelijk. Als u klaar bent met winkelen en u wilt de producten afrekenen selecteert u Paypal als betaling systeem. U logt in met uw Paypal account, controleert uw betaling en verzending gegevens, bevestigt uw bestelling en u bent klaar. U zal terug geleid worden naar www.sportbay.nl, waar u een bevestigde betaling zal zien staan.

Maar, bedenk wel dat de acceptatie van uw bestelling plaatsvind en het contract tussen u en ons ingaat op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Tenzij wij uw bestelling niet accepteren of u als consument de bestelling vroegtijdig beëindigt. Deze bevestiging zal naar het door u opgegeven mail adres gestuurd worden.

 

Bankoverschrijving is een vertrouwde en makkelijke methode om direct te betalen vanuit uw bankrekening. Bankoverschrijving is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit uw orderbevestiging. Bij ontvangst van uw betaling sturen wij u direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Gebruik de volgende informatie bij de betaling van uw recente order:

Begunstigde: sportbay.nl
Bank: ABN AMRO bank
Rekening Nr: 461151138
BIC Nr: ABNANL2A
IBAN Nr: NL88ABNA0461151138
Omschrijving: uw ordernummer

 

Bancontant/Mister Cash: Voor onze belgische klanten gebruiken wij Bancontact/Mister Cash. Bancontant / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van MisterCash. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank!

 

Giropay: Speciaal voor onze klanten in Duitsland is er de mogelijkheid om te betalen via Giropay. Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Speciaal ontworpen voor gebruik in een e-commerce omgeving. Met Giropay kunnen klanten direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een Giropay-betaling een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.

 

BETAALMETHODEN PER LAND

U kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden voor uw orders, afhankelijk van uw land. Welke manier u ook kiest, u betaalt altijd veilig!

Hieronder vind u het overzicht van betaalmethoden per land:

Merken bij sportbay # # # # # # #