Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig online winkelen is essentieel voor Sportbay. Daarom is onze belangrijkste taak ervoor te zorgen dat jouw online belevenis bij ons veilig en goed zal verlopen.

VEILIG WINKELEN GEGARANDEERD: Jouw transactie zullen bij ons 100% veilig zijn. Onze secure server software (SSL) is de industrie standaard als het om beveiligde en versleutelde transacties gaat. Dit betekent dat niemand ooit toegang kan krijgen tot jouw persoonlijke gegevens en dat je zich dus geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van je betaling.

Bij het maken van betalingen op onze website maken we gebruik van vertrouwde betaling methodes zoals iDeal en Paypal. Deze methodes zijn hoog beveiligde systemen die een 100% veilige transactie garanderen. We slaan jouw transactie informatie niet op; we sturen je door naar onze partner site, waar de betaling verder gaat in een beveiligde omgeving.

Daarnaast, kun je ook betalen met uw Visa of Mastercard, via een bankoverschrijvingBancontact/Mister Cash (alleen voor Belgische klanten) of Giropay (alleen voor Duitse klanten).

HOE WERKT HET?

Het is nog nooit zo simpel geweest!

 

iDeal is het systeem dat je direct door linkt naar jouw online internet bankieren. Dit systeem zorgt ervoor dat je altijd online kunt kopen op een veilige, bekende en makkelijke manier. iDeal is gemakkelijk in gebruik en vergt maar een aantal kleine stappen (aan de kant van de consument):

  • Om te betalen, klik je op het iDeal betaling icoon;
  • Nadat je debestelling hebt gecontroleerd klik je op “PAY SECURELY NOW”.
  • Selecteer jouw bank uit de lijst. Nu wordt internet bankieren geopend waar je al bekend mee bent. Nu moet je de voor je ingevulde betaling instructie accepteren;
  • Het te betalen bedrag zal van jouw rekening afgeschreven worden en naar ons overgemaakt zodra de betaling geaccepteerd is – er is geen krediet risico;
  •  Een aantal seconden nadat je de betaling heeft geaccepteerd, komt de notificatie van succesvol betalen bij ons binnen. We weten dan dus al dat de betaling onderweg is en kunnen we je bestelling al inpakken en opsturen!

 

Paypal is een andere manier om te betalen. Ook dit systeem biedt een veilige, makkelijk en snelle manier om je online bestellingen te betalen. Paypal rekent 3.4% op elke bestelling die gemaakt wordt. Paypal op SPORTBAY gebruiken is gratis voor de consument, wij dekken deze kosten voor je. Je kunt Visa, MasterCard, Discover en American Express gebruiken via Paypal. Als je betaalt met Paypal, blijft je transactie informatie onzichtbaar voor kooplui.

Winkelen met Paypal is snel en gemakkelijk. Als je klaar bent met winkelen en je wilt de producten afrekenen selecteer je aypal als betaling systeem. Je logt in met je Paypal account, controleer je betaling en verzending gegevens, bevestig je bestelling en je bent klaar. Je zal terug geleid worden naar www.sportbay.nl, waar je een bevestigde betaling zal zien staan.

Maar, bedenk wel dat de acceptatie van je bestelling plaatsvind en het contract tussen je en ons ingaat op het moment dat de bestelling verzonden wordt. Tenzij wij je bestelling niet accepteren of je als consument de bestelling vroegtijdig beëindigt. Deze bevestiging zal naar het door je opgegeven mail adres gestuurd worden.

 

Bankoverschrijving is een vertrouwde en makkelijke methode om direct te betalen vanuit jouw bankrekening. Bankoverschrijving is veilig en brengt geen extra kosten met zich mee. Houd rekening met één tot drie werkdagen overboektijd. Vermeld bij het overmaken het ordernummer uit je orderbevestiging. Bij ontvangst van jouw betaling sturen wij je direct een ontvangstbevestiging via e-mail, waarna wij de bestelling in de regel nog dezelfde dag versturen.

Gebruik de volgende informatie bij de betaling van uw recente order:

Begunstigde: sportbay.nl
Bank: ABN AMRO bank
IBAN Nr: NL88ABNA0461151138
BIC Nr: ABNANL2A
Omschrijving: Je ordernummer

 

 

Bij ons kunt u ook met je Visa of Mastercard creditcard betalen. Dit gebeurt via een SSL-beveiligde server, die je creditcardgegevens versleuteld verstuurd. VISA en MasterCard zijn de meest gebruikte creditcards in Nederland voor online betalingen. Ook op internet betaalt u veilig dankzij de bijbehorende internet- en aflevergarantie. Het bedrag wordt opgenomen op jouw volgende betalingsoverzicht. Met deze garantie ben je beschermd tegen fraude en misbruik op internet.

Hoe betaal je met je creditcard?

  • Kies VISA of Mastercard als betaalmethode.
  • Type je naam, creditcardnummer, vervaldatum en verificatienummer in.
  • Controleer de gegevens en voer de betaling uit.

 

Bancontant/Mister Cash: Voor onze belgische klanten gebruiken wij Bancontact/Mister Cash. Bancontant / Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. De banken zijn Dexia, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Alle Belgische klanten van de deelnemende banken die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van MisterCash. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank!

 

Giropay: Speciaal voor onze klanten in Duitsland is er de mogelijkheid om te betalen via Giropay. Giropay is een online betaalplatform van de Duitse banken. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank. Het systeem is gebaseerd op het bestaande Duitse systeem van online-banking. Speciaal ontworpen voor gebruik in een e-commerce omgeving. Met Giropay kunnen klanten direct hun aankopen betalen in een voor hun vertrouwde bankomgeving. Bovendien is een Giropay-betaling een gegarandeerde betaling voor de webwinkelier.

 

Klarna betalen: Wanneer je kiest voor de Klarna betaalmethode dan kun je achteraf betalen. Voor het achteraf betalen hoef je enkel je NAW-gegevens en e-mailadres achter te laten, informatie die je altijd bij je hebt. Je kunt betalen wanneer dit jou het beste uitkomt binnen de betaaltermijn van 14 dagen. Voor het gebruik van deze betaalmethode betaal je 2% van het aankoopbedrag.

 

BETAALMETHODEN PER LAND

Je kunt kiezen uit verschillende betaalmethoden voor uw orders, afhankelijk van jouw land. Welke manier je ook kiest, je etaalt altijd veilig!

Hieronder vind u het overzicht van betaalmethoden per land:

LAND BESCHIKBARE BETAALMETHODEN
   
Nederland iDEAL, Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard, Klarna
België Bancontact/Mistercash, Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard
Duitsland Giropay, Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard
Luxemburg Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard
Frankrijk Paypal, Bankoverschrijving (SEPA), Visa/Mastercard

 

Relevante informatie

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig winkelen gegarandeerd

Veilig online winkelen is essentieel voor Sportbay. Daarom is onze belangrijkste taak ervoor te zorgen dat jouw online belevenis bij ons veilig en goed zal verlopen.

Lees meer

Klantenservice

Maandag t/m vrijdag, 09:00-17:00
06 36 000 800