Over ons

Bedankt voor uw bezoek aan sportbay.nl!

SPORTBAY is een online winkel voor de beste deals in de meest populaire sport- en vrijetijds producten. Onze kerntaak is om onze klanten te voorzien van hoogwaardige merkproducten voor de beste prijzen op de markt. Om deze reden onderzoeken we continue naar lokale en wereldwijde markten om ons steeds groeiende assortiment aan te vullen met producten van de beste kwaliteit en prijs verhouding.

In aanvulling op onze zorgvuldig geselecteerde aanbiedingen, streven we ook naar hoge kwaliteit van de dienstverlening, waaronder een aantal betaalmethoden, snel en eenvoudig online klantenservice en een vriendelijke en helpende houding naar onze klanten. Om uw online winkelen bij sportbay.nl nog veiliger en prettiger te maken, bieden wij onze klanten garantieclaims assistentie en de mogelijkheid tot ruilen of retourneren van ongebruikte items binnen 14 dagen na ontvangst van het product om welke reden dan ook.

Ontdek de schatten van SPORTBAY en kom altijd terug om te zien of we iets nieuws te bieden hebben!

ONZE MISSIE: 

de beste prijzen, geselecteerd assortiment, snelle levering en vriendelijke klantenservice.

ONZE BELOFTE:

Beste aanbiedingen. In het geval dat u een beter aanbod vindt, laat het ons weten om het goed te maken!
14-daagse terug garantie. De meeste dingen die wij verkopen zijn gedekt door onze 14-dagen geld-terug garantie, terug sturen naar ons in een ongebruikt en originele onbeschadigde verpakking, in een verkoopbare conditie, na ontvangst geven wij u een restitutie.
100% beveiligde betaling: Onze beveiligde server software (SSL) is de commerce industrie standaard en versleutelt alle betaling informatie wanneer u bij ons iets koopt. Dit betekent dat niemand ooit toegang zal krijgen tot uw persoonlijke gegevens en u zich nooit zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw betalingen.
Product garantie. Al onze producten worden geleverd met garantie van de fabrikant (tot 3 jaar, afhankelijk van het specifieke product).
Oriëntatie op het beste resultaat in al onze activiteiten. Van het verkopen van een product tot aan aftersales zorg: in elk stadium van dit proces zijn we klaar om u te helpen met onze full service.

SPORTBAY
www.sportbay.nl

Herenweg 64/52,
3602AR Maarsseveen
Nederland.
info@sportbay.nl

+31 (0) 636 000 800

KvK dossiernummer.: 57506787
BTW nummer: NL852611407B01

IBAN nummer: NL88ABNA0461151138
Bank: ABN-AMRO
BIC nummer: ABNANL2A

Keurmerk TOPWINKEL bij beslist.nl  Vind ons op Thuisvergelijken, het grootste webwinkeloverzicht  

 

©SPORTBAY group

www.sportbay.nl
www.hoelahoepwinkel.nl
www.hulahoopboutique.fr

Merken bij sportbay # # # # # # #